Fashion merken vind je voordelig bij To Be Dressed

2023-07-14
To Be Dressed

Wou jij altijd al eens meer weten over de oorsprong van je favoriete merken? To Be Dressed is een online collectie met schoenen en kleding. Ze hebben het hele jaar door uitverkoop. Lees hier meer over Tommy Hilfiger, Floris van Bommel, en andere bekende merken zoals Scotch and Soda.

Tommy Hilfiger

Als eerste is er Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger is een bekend Amerikaans kledingmerk. Het bestaat al sinds 1985 en is opgericht door Daniel Grieder. Thomas Jacob Hilfiger zelf is een Amerikaanse modeontwerper en heeft de Tommy Hilfiger Corporation opgericht, wat later bekend werd als Tommy Hilfiger. Onder Tommy Hilfiger vallen ook submerken zoals 'Hilfiger Denim', 'Tommy Girl', 'True Star' en 'firstPLACE'. Ze bieden leuke, modieuze en eigentijdse kleding aan. Naast kleding verkopen ze ook parfum, meubels en brillen.

Floris van Bommel

Dan is er nog Floris van Bommel. Dit merk komt uit Nederland en verkoopt verschillende soorten schoenen, zoals veterschoenen, bootschoenen, instappers en sneakers. Daarnaast bieden ze ook accessoires aan, zoals sokken, tassen en riemen. Floris van Bommel is misschien minder bekend dan Tommy Hilfiger, maar het bestaat al veel langer, namelijk sinds 1734. Een jongeman genaamd Floris zette als negende generatie de traditie van Van Bommel voort, samen met zijn twee broers. Bij To Be Dressed kun je dus Floris van Bommel schoenen in de uitverkoop vinden.

Andere bekende merken

Andere leuke merken die je in de uitverkoop kunt shoppen zijn bijvoorbeeld Nike, Timberland en Scotch and Soda. Nike is een bekend Amerikaans bedrijf dat sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen verkoopt. Het werd opgericht door Phil Knight en hardloopcoach Bill Bowerman in 1964 onder de naam Ribbon Sports. In 1971 veranderde het bedrijf zijn naam naar Nike. Timberland is een bescheidener bedrijf dan Nike, maar ook bekend. Ze komen uit Amerika en verkopen voornamelijk schoenen. Schoenmaker Nathan Swartz heeft het opgericht, en hun eerste waterdichte boots werden populair dankzij de innovatieve technologie. Als laatste hebben we het bekende merk Scotch and Soda. Het is een Nederlands en Amsterdams merk dat kleding verkoopt. Dit jaar is Scotch and Soda overgenomen door een bedrijf in Amerika. Hun kleding wordt op ethische wijze geproduceerd en ze zetten zich in voor duurzaamheid.

Ondergoed

We kijken als laatste nog naar twee lingerie-/ondergoed merken die we ook in de uitverkoop hebben: Calvin Klein en Björn Borg. Calvin Klein is opgericht door modeontwerper Calvin Klein in 1968 en is een Amerikaans merk. Onder Calvin Klein vallen onder andere de merken 'Calvin Klein Jeans', 'Calvin Klein Underwear', 'Calvin Klein Watches + Jewelry' en 'Calvin Klein Golf'. Ze verkopen dus kleding, accessoires en staan vooral bekend om hun ondergoed. Björn Borg daarentegen verkoopt voornamelijk sportkleding en ondergoed, en is een Zweeds merk. Het merk is in 1987 opgericht door de voormalige Zweedse toptennisser Björn Rune Borg. Tot slot wensen we je veel winkelplezier!