Hoe draag je een jurk met laarzen?

2023-06-08
Ten Eekelder

Het kan een uitdaging zijn om een jurk met laarzen brede schacht te dragen tijdens de winter. Je wilt je benen warm houden, maar tegelijkertijd wil je er niet te casual uitzien. Wij zijn hier om je te helpen. In dit artikel zullen we een paar looks en tips laten zien om een jurk met laarzen te dragen. Dus, ben jij op zoek naar wat tips en inspiratie om die laarzen stijlvol te dragen? Lees dan even verder!

Korte jas

Probeer een trui jurk met een korte jas. Een trui jurk is een geweldige optie voor de winter. Je zou een langere jas erbij kunnen dragen, maar een kortere jas met een langere jurk zorgt voor een langere vorm. Je kunt kiezen voor laarzen met hakken, maar ook een platte Chelsea-boots is geweldig met een sok voor een soepele overgang van laars naar been.

Zwarte laarzen met panties

Als je ergens naartoe gaat waar het superkoud is, draag dan zwarte nette laarzen en panty's! Dit zorgt voor een chique en stijlvolle uitstraling, terwijl je toch comfortabel en warm blijft.

Jurk met stoere schoenen

Een flowy jurk en stoere combat boots gaan perfect samen! Als je wat hogere laarzen wilt dragen, is een veterschoen zoals een combat boot een geweldige keuze. De zwierige jurk zorgt voor een mooi contrast met de stoere enkellaarzen. Om je figuur te benadrukken, kun je een riem toevoegen. Met deze combinatie creëer je een stijlvolle en toch edgy look.

Kniehoge laarzen

Wil je wat extra warmte en stijl? Dan zijn kniehoge laarzen een goede keuze. Deze nonchalante laarzen passen perfect bij een strakke jurk. Je kunt ook zeker een nonchalante laars dragen met een kortere jurk. Het is aan te raden om een jurk te kiezen die net boven de bovenkant van de laars valt als je voor een kortere jurk gaat. Zo creëer je een speelse look met verschillende lengtes.

Overknee laarzen

Overknee laarzen zijn een andere geweldige keuze bij zowel langere als kortere jurken. Draag bijvoorbeeld een kortere jurk. Hierdoor ontstaat er een opening tussen de jurk en de laarzen. Maar je kunt ook kiezen voor een langere jurk als je het wat warmer wilt hebben. De overknee laarzen geven een stijlvolle en trendy uitstraling aan elke outfit en zorgen voor een speelse mix van bloot en bedekt. Experimenteer met verschillende lengtes en ontdek wat het beste bij jouw persoonlijke stijl past!